amp templates

Binnenschilderwerk.

Een fris laagje verf zorgt in een oogwenk voor een compleet nieuwe sfeer in huis. Het juiste verfsysteem en een goede kleurkeuze zorgen voor een aangename leefomgeving en een mooi resultaat. Met de juiste productkennis, ervaring en planning bent u zeker van een perfect eindresultaat.
Ik heb ervaring met klassiek schilderwerk, behang en decoratieve technieken en spuit technieken. Samen met u kijk ik wat het beste in uw woning past.

Buitenschilderwerk.

Laat uw huis opnieuw stralen, voor een mooie uitstraling is een goede technische voorbereiding noodzakelijk. Technisch schilderen is nodig voor bescherming. Als het schilderwerk goed is uitgevoerd houdt u de onderhoudskosten zo laag mogelijk en behoudt uw woning of bedrijfspand zijn waarde. Daarom werk ik uitsluitend met duurzame producten en ga ik altijd voor de beste oplossing en niet perse de  snelste. Door goed naar het huis te kijken maak ik een plan van aanpak voor het juiste verfsysteem.
Hiervoor ga ik naar een goede verfleverancier zodat ik de beste garantie kan bieden. Waardoor ik ook uw huis de perfecte uitstraling kan geven!

Microcement & Mortex.

Bent u gek op een sfeervolle afwerking en een naadloos geheel in uw interieur?
Dan komt u voor de binnenafwerking van bepaalde minerale oppervlakken (Douche, Toilet etc.) al gauw bij de sierpleister ‘mortex’ uit. Laat uw fantasie gerust de vrije loop. Dankzij de vele kleuren en effecten stimuleert mortex volop de persoonlijke creativiteit. Van natte ruimtes tot vloeren en muren. Binnen en buiten aan het zwembad, voor uw meubels of andere decoratie…   Microcement. Dit product van Resistone waar ik erkend verwerker van ben, wordt voornamelijk gebruikt in high traffic vloeren, badkamer wanden en keukenbladen. Ook toepasbaar over oude keukenbladen. Met zijn dikte van 2 tot 4 mm is microcement  uiterst geschikt om over bestaande oppervlaktes aan te brengen. Microcement heeft een zeer goede hechtingskwaliteit, een hoge slijtvastheid, is makkelijk in onderhoud en prima te combineren met vloerverwarming. Dit alles maakt deze techniek net zoals mortex ideaal in een moderne en kleine omgeving. In een meer rustiek interieur kan het ook een rustpunt zijn.
 

Behangen.

Behang is een type muurbedekking dat al duizenden jaren oud is. Van het oude China, tot de achttiende-eeuwse Franse aristocratie en de hippe motieven in de jaren 60. Lange tijd werd behang als ouderwets gezien. Strak geverfde en gestucte wanden waren aan de orde van de dag en pasten in de minimalistische interieurstijlen van toen.
Maar tijden veranderen, behang is weer hip! Dit komt door de vrijheid van prints en patronen, maar ook zeker door de nieuwe materialen en structuren van behang. Een ander bijkomend voordeel van de nieuwe behangmaterialen is de snelle verwerking, in tegenstelling tot de oudere behangsoorten. 

Decoratieve techieken.

Wil u meer dan een klassiek geschilderde muur? Creëer textuur met verrassende reliëfnuances en subtiele schaduwen. Met kalkverf, metallic of krijtverf, of met een decoratieve spaan techniek, geeft meer diepgang aan de wanden, en laat je ze tot leven komen.

Monumentaal onderhoud.

Het schilderen van monumentale panden en gebouwen vergt authentiek vakmanschap met oog voor detail. Voordat ik aan de werkzaamheden begin bekijk ik eerst grondig uw object en controleer ik of er schade is aan de houten of minerale bouwdelen. Bij schade aan de ondergrond bespreek ik vooraf met de opdrachtgever hoe deze wordt hersteld. Mijn streven is om ieder detail van een monumentaal gebouw weer terug te brengen in oorspronkelijke staat.

Renovlies /glasweefsel Behang

Renovlies behang is een populaire keuze voor naadloze, strakke wanden in nieuwbouwhuizen. In tegenstelling tot het bekendere glasvezelbehang met motief, levert mijn renovlies behang strakke, vlakke wanden op. Om die reden wordt renovlies behang ook ingezet als alternatief voor stucwerk. Het product biedt veel voordelen: brandveilig, krimpvrij, krasvast en stootvast. De keuze voor renovlies behang betekent dat er geen naden zichtbaar zijn en de muur geheel effen is. Andere behangsoorten hebben vaak wel het probleem van zichtbare naden en ogen daardoor minder strak. Renovlies behang is bovendien gewoon te sausen, waardoor iedere kleur een optie is. Zodoende krijgt u strakke wanden in de door u gewenste kleur.
Renovlies behang is een goed alternatief voor traditioneel stucwerk wanneer u zoekt naar een strakke wandafwerking. Veel mensen houden van de uitstraling van stucwerk, maar vinden de nadelen te groot. Dit is ook logisch, want stucwerk is niet voordelig, gevoelig voor beschadigingen en het neemt veel tijd in beslag bij het aanbrengen. Met renovlies behang op glasvezelbasis krijgt u dezelfde uitstraling als met stucwerk. Een bijkomend voordeel is dat renovlies behang tegen een goede prijs kan worden aangebracht. Het aanbrengen is gemiddeld 30% goedkoper dan het aanbrengen van stucwerk.

Gipsplaat afwerking.

Krijgt u nieuwe wanden van gipsplaten? Dan kan ik die met de beste producten die er zijn voor u uitvlakken, met 15 jaar ervaring in het snel schakelen tussen stuc- en schilderwerk, is mijn pakket hiermee compleet en hebben ik de gehele afwerking in eigen hand.

Novacolor

Stijlvolle & exclusieve afwerking 

Kunstof kozijnen spuiten.

Zijn uw kunstof of aluminium kozijnen niet meer zo mooi, of wilt u gewoon een andere kleur, dat is mogelijk in een dag, ook voor keukens, garagedeuren, gevel beplating, alles kan gespoten worden.

Keuken en meubels spuiten.

Is uw keuken nog in een goede staat maar word het tijd voor een trendy kleurtje, of laat de folie los van de keuken frontjes? Wij spuiten ook uw keuken frontjes, meubels, kozijen en deuren.

Dirkmaat Design.   Dokter Lohmanstraat 108    1713TP    Obdam    0624200249    info@dirkmaatdesign.nl      © Copyright 2019 Dirkmaat Design - All Rights Reserved